Reklam yaptığımı sanmayın ama bu Maggi'nin yeni ıspanaklı makarna harcını çok beğenim, bu yüzden sizlerle paylaşmak istedim bir fikriniz olsun diye.
Kolay kolay hazır çorbadır, harçtır falan pek kullanmam aslında, ayda yılda bir kere değişiklik olsun diye, hele ki beğendiysem alır yaparım sadece, ama bu harç bende alışkanlık yapacak sanırım.
Bana çok pratik geldi, makarnayı haşlamak gerekmiyor, acil durumlarda kurtarıcı ve lezzetli bir yemek, günümde misafirlerime yapmayı düşünüyorum börek niyetine.
Bizler çok beğendik sizlere de tavsiye edebilirim...
Ellerine sağlık canım nefis görünüyor
YanıtlaSilellerine sağlık güzel pratik zamanı olmayanlar ve acil durumlarda kurtarıcı olur tşkler maggi :))
YanıtlaSilsevgiler
Canım ben anlamadım? Bu baaratlı bir arc mı? Yoksa içinde makarnası da olan bir şey mi?
YanıtlaSilÖzledim:)
Figen Karavaş
Hairli aksamlar hemserim ellerine emeklerine saglik hayirli huzur dolu bir aksamlar diliyorum.
YanıtlaSilValla ara sıra böyle can kurtaranlar gerekiyor, iyi oldu bak; denemiş birinin fikri ile tereddüt etmeden alıyor insan. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilBende kıymalısını yapmıştım nefis olmuştu ıspanaklı denemedim ama nefis görünüyor canım ellerine sağlık;))
YanıtlaSilçok pratik gerçekten kurtarıcı.
YanıtlaSilEllerine sağlık canım..
Sevgiler...
denemek istedim, hem de hemen bu akşam... elinize sağlık... bu arada verilen bağlantılar işin tşk ederim:) sevgiler...
YanıtlaSilAaa bu da pratikmiş..Şeyyy..Ben kocama yediremediğim artan ıspanağı püre yapıp harca koymuştum da..Yeşil renkli bir fırın makarna olmuştu Kurbağa Kermit gibi:)))))))))) Valla bu hakkatten pratikmiş..Ellerine sağlık canikom..
YanıtlaSilEllerinize saglık
YanıtlaSilblogumuzada bekleriz =)
blog.cafemarkt.com
merhaba canım.güzelmiş gerçekten.eh bi deneyenden duyunca da daha iyi oluyor.ellerine sağlık.
YanıtlaSilYazılarınızı gityat.com ' da paylaşabilir, sitenizi tanıtabilir ve kendi kanalınızı kurabilirsiniz. Sizi de aramızda görmek bizi çok mutlu eder.
YanıtlaSilteşekkür ederim arkadaşlar, Figenim bu makarna harcı, makarnayı kendin ekliyorsun ama haşlamadan.
YanıtlaSilellerine sağlık canım paylaşımların bol olsun sevgiler;))
YanıtlaSilteşekkür ederim canım.
YanıtlaSilharika yemekler yapmışsınız...
YanıtlaSil