22 Ocak 2011 Cumartesi

Makyajlı Kızdan Makyaj Hediyeleri!!!!

Sizde benim gibi kokoşsanız ve Makyaj yapmayı seviyorsanız Makyajlı Kıza bir ziyaret etmeniz gerekiyor demek.
Hele bir de hediye çekilişi olunca, hiç vakit kaybetmeyin derim ben.
Birbirinde hoş ve kaliteli makyaj malzemelerine ben bayıldım.
Haydi kızlar! hepinize bol şanslar dilerim, bakalım kimler bu güzel malzemelere sahip olacak:))


21 Ocak 2011 Cuma

Benim Özsüt Pastam Yarışması Başladı

“Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, marifetli pasta tutkunları için çok özel bir yarışma düzenledi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması’na 15 Ocak – 21 Mart tarihleri tarihleri arasında başvuru yapılabiliyor. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000TL, üçüncüyü ise 2.000TL bekliyor. Benim Özsüt Pastam Yarışması’na katılmak için www.ozsut.com.tr adresinden başvurunuzu yapmanız yeterli!





Meşhur pastanızın lezzeti ve görünümü konusunda iddialı mısınız? Öyleyse hiç vakit kaybetmeden “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na başvurunuzu yapın! “Türkiye’nin pastacısı” Özsüt, Türkiye’nin hünerli pasta üstatlarını bu yıl ikincisini düzenlediği “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na katılmaya davet ediyor. 18 yaşından büyük herkese açık olan “Benim Özsüt Pastam Yarışması”na 15 Ocak – 21 Mart tarihleri arasında başvurabilirsiniz. Yarışmanın birincisi büyük ödül olan 5.000TL’nin sahibi olacak. İkinciyi ödül olarak 3.000TL, üçüncüyü ise 2.000TL bekliyor. Ayrıca, yarışma sonucunda birinci seçilen katılımcının pastası Özsüt’ün 2011 yaz menüsünde yer alacak. Finale katılmaya hak kazanan tüm yarışmacılara katılım sertifikası ve sürpriz hediyeler verilecek.

Bu ödüller için yarışmak istiyorsanız www.ozsut.com.tr adresindeki formu doldurup, pastanızın tarifi ve fotoğrafıyla birlikte başvurunuzu yapabilirsiniz.

Özsüt’ün gelenekselleştirmeyi planladığı ve bu yıl ikincisi gerçekleştirilecek olan Benim Özsüt Pastam Yarışması’nın ön elemeleri 22-31 Mart tarihleri arasında yapılacak. Özsüt’ün deneyimli pasta ustaları ve Ar – Ge ekibi tarafından yapılacak olan değerlendirmeyi geçen 10 katılımcı finale katılmaya hak kazanacak. Ön elemede Gurme yazar mutfak Koçu Gülhan Kara da yer alacak. Yarışmanın finali ise 16 Nisan 2011 tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek. Final için İstanbul’a gelecek yarışmacıların yol ve konaklama masrafları Özsüt tarafından karşılanacak.

01 Nisan 2011 tarihinde finale katılmaya hak kazanan yarışmacılar www.ozsut.com.tr ve www.facebook.com/ozsut adreslerinde açıklanacak.

Pasta konusundaki marifetinize inanıyorsanız, acele edin ve tarifinizle pastacılık dünyasına damganızı vurun!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin